درس هایی از پدرم ۱۰

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

مدیریت

به منظور ایجاد انگیزه در بین پرسنل و کارکنان سازمانها، اعمال پاداش می تواند امری بسیار مؤثر واقع شود همانطوری که تنبیه نیز می تواند از اشاعه فرهنگ های غلط کاری و کم کاری های سازمانی بکاهد. در بسیاری از مواقع اجرای تنبیه و تشویق جز خلق بی انگیزه گی نتیجه ­ی دیگری در بر ندارد. گذشت و کوتاه آمدن از خطاى افراد خاطی, پرداختهای بی جا و یا قدردانی نکردن از پرسنل فداکار و خلاق، به یک اندازه در کاهش انگیزه ها مثمرثمر است.

در بسیاری از سازمانها و کارخانجات و… مدیران و کارکنانی وجود دارد که برای خلق ثروت از وقت و جان خود مایه گذاشته و با تمام توان ایثارگرانه می کوشند و یا اینکه با انگیزه­ای وصف ناشدنی از هدر رفت سرمایه ها و حیف و میل اموال جلوگیری می کنند اما در پایان پروژه و یا انتهای سال با بی توجهی کامل از ناحیه مدیران ارشد انگیزه هایشان لگد مال می شود آنچنانکه در پروژه بعدی سازمان و یا درسال دیگر از نعمت وجود این انگیزه ها محروم می شوند.
یادمان باشد برای توسعه و پویا بودن سازمان، داشتن دپارتمانی که دقیقا” پیشرفتها و کاهلی ها را رصد کند و میزان حصول به اهداف را حسب برنامه اندازه گیری کند تا در فصل هایی از کار و یا پایان سال پاداش ها و تنبیه ها به عدالت و با کفایت اعمال شود در هر سازمانی لازم است.

عبدالکریم نعناکار

بدون دیدگاه برای درس هایی از پدرم ۱۰

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    16 + هفت =