جشنواره فناوری‌های آموزشی و محتوای دیجیتال

زمان مطالعه: 2 دقیقه

فنامد

در جهان کنونی حقوق به‌عنوان یک علم و به‌مثابه چارچوبی محکم چنان در دیگر علوم و فنون تنیده شده است که به‌سختی می‌توان موضوعی را پیدا نمود که حقوق در آن مؤثر نباشد.

وجود سازمان‌های بین‏المللی گوناگون در عرصه جهانی و همچنین وجود سازمان‌های منطقه‌ای و ملی در سطوح کوچک‌تر همواره برای بهبود اوضاع احوال موضوعات گوناگون تلاش می‌کنند.

یکی از مواردی که بسیار حائز اهمیت، توجه به حقوق کودکان و نوجوانان به‌عنوان اقشار حساس و آسیب‌پذیر جامعه است، ازاین‌رو است که سازمان‌های جهانی بسیاری در این حوزه تشکیل‌شده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها یونیسف می‏باشد، توجه به این دغدغه جهانی در سطح بین‏المللی و همچنین توجه به این موضوع در سطح داخلی ازآن‌جهت مهم و قابل‌تأمل است که این کودکان همان ایفاکننده نقش‌های گوناگون بزرگ‌سالان در سالیان آتی هستند، لذا توجه ویژه به آموزش، بهداشت و توانمندسازی آنان از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.

آموزش صحیح، استعدادیابی، تشویق و تنبیه در زمان و مکان مناسب، توجه به شخصیت و مشارکت دادن کودکان و نوجوانان در عرصه‌های گوناگون تنها بخشی از کوشش‌های متصدیان مرتبط با موضوع آموزش‌وپرورش می‏باشد.

معرفی روش‌ها و بسترهای نوین آموزشی به جامعه بزرگ تعلیم و تربیت کشور و عمومی‌سازی تولید محتوا و استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در سطح ملی، همچنین ایجاد بستری مناسب برای شکل‌گیری رقابتی سازنده میان دانش آموزان خلاق ایرانی و کمک به فرهنگ‌سازی استفاده صحیح از فن‌آوری اطلاعات در جهت توانمندسازی دانش آموزان و معلّمان در بهره‌گیری از فرصت‌های فضای مجازی و تشویق مدارس برای حرکت به سمت استفاده از فرصت‌های موجود در فضای مجازی تنها بخشی از اهداف والای سیاست‌گذاران این حوزه به شمار می‌رود، که خوشبختانه امسال به همت مجموعه انارستان، بنیاد ملی نخبگان، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه صنعتی شریف، وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت ورزش و جوانان در قالب برگزاری جشنواره فناوری‌های آموزشی و محتوای دیجیتال موسوم به فنامد به منصه ظهور رسیده است.

بی‌تردید مشارکت معلمان، دانش آموزان، اولیا و بخش‌های خصوصی و عمومی مرتبط با امور آموزش‌وپرورش دانش آموزان در ابعاد و زوایای گوناگون می‌تواند بستری را برای رشد و توسعه محتواهای آموزشی و ساختارهای مبتنی بر فضای مجازی و فن‌آوری اطلاعات را ایجاد نماید.

توجه به ابن موضوع از منظر حقوقی ازآن‌جهت مهم است که طبق بیانیه حقوق کودک و کنوانسیون حقوق کودک دولت‌ها و آحاد جامعه جهانی متعهد به آموزش صحیح نسل بشر می‌باشند، آموزشی که با تکیه‌بر آن کمالات انسانی شکوفا، عدالت‌خواهی مستقر و ظلم و ستیز که امروزه بخشی از واقعیت جامعه جهانی شده است رخت بربندد.

لذا امید است با مشارکت همه‌جانبه اقشار مرتبط با موضوع جشنواره فنامد شاهد پیشرفت و توسعه زیرساخت‌های مناسب با حوزه آموزش‌وپرورش و حقوق کودک باشیم . ان شاء الله

بدون دیدگاه برای جشنواره فناوری‌های آموزشی و محتوای دیجیتال

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک × پنج =