انقلاب اسلامی خاستگاه فرهنگی
هر چه زمان مىگذرد و ما را از سال ۱۳۵۷ دورتر مىسازد نیاز مان را به یادآورى انقلاب بیشتر مىکند. هر روزى که مىگذرد از عدّه کسانى که شاهد انقلاب بودهاند،کمتر مىشود و به عدّه کسانى که انقلاب را ندیدهاند افزوده می شود.
انقلاب اسلامى چگونه در ایران پیروز شد؟ آیا این انقلاب متکى بر تشکیلات گسترده یک حزب سیاسى بود؟ آیا این انقلاب متکى به یک دولت خارجى بود؟ آیا این انقلاب بهرهمند از یک سازمان زیرزمینى مسلحانه چریکى یا نظریههاى مارکسیستى مانند حمله جنگل به شهر یا هجوم کشاورزان به شهرها یا فرضاً قیام تودههاى کارگر یا پرولتاریا نشأت گرفت؟ و بلاخره آیا یک ثروت بىحسابى میان انقلابیون توزیع شد که به کمک آن توانستند انقلاب را به پیروزى برسانند؟ قطعاً هیچ کدام از این موارد نبود. پیروزی انقلاب اسلامی را می توان متکی بر سه عامل اصلی زیر دانست.
۱- رهبری واحد
۲- اعتقاد دینی مشترک
۳- وحدت و یکپارچگی امت
انقلاب اسلامى یک انقلاب فرهنگی است که با یک فکر، یک ایمان ، یک عقیده و زیر بیرق ولایت فقیه پیروز گشت یعنى؛ این انقلاب خاستگاه فرهنگى داشت و به همین جهت دشمنان این انقلاب در هر توطئه ای در سی سال گذشته هرگز از تهاجم فرهنگی غافل نبودند و در آستانه سی و یکمین سال آن با هزینه بیشتر و با استحاله شده گان فرهنگی و فریفتگان سیاسی اصل فرهنگ را نشانه گرفتهاند و دقیقا متوجه شدهاند که براى مقابله با این انقلاب باید آن فرهنگى که انقلاب را به وجود آورد مقابله کنند واهمیت آسیبشناسى فرهنگى انقلاب اسلامى در همین نکته است. خطرى که اینک انقلاب را تهدید مىکند، به هیچ وجه کمتر از خطر سالهاى اول نیست و ماجرا همان طور که بوده، هست.در آستان فجر پیروزی انقلاب اسلامی باید دانست که وظیفه آحاد امت اسلامی هیچ فرقى نکرده است، تجدید عهد با امام و رهبری، متمسک شدن به ارزشهاى اسلامى و یادآورى آن حقایقى که این انقلاب را به پیروزى رسانده است از اهم وظایفی است که نسبت به آنها باید بیش از پیش تکیه کرد تا با اتکا به این ارزش ها در مسیر آرمان های انقلاب گامهای بلند بعدی را برداشت.
سلام
رسول خدا فرمود: سه چیز است که بعد از من به امتم از آنها می ترسم گمراهی بعد از معرفت ٬ لغزش ها در فتنه ها و شهوت شکم و عورت
غرب خوب فهمیده است تنها راه نفوذ به ایران جنگ فرهنگی است و جنگ فرهنگی با ایران یعنی جنگ با اسلام، حال خوب که بنگریم می بینیم اسلام دژ مستحکمی است که تنها راههای نفوذ به این دژ توسط پیامبر و ائمه به مسلمانان معرفی شده تا مسلمانان هوشیار باشند اما وا اسفا که در این روزها خاطره جنگ احد یادآوری می شود اما نه بصورت گروهی که به صورت انفرادی امروز جنگ احد در قلب هر فرد است.
حال آنانی که شما آنها را استحاله شده گان فرهنگی و فریفتگان سیاسی خواندید یکی یا دو تا یا سه تای تنگه هایی که پیامبر در حدیث فوق معرفی کرد رها کرده اند
(ببخشید اگر تلگرافی نوشتم)
با آرزوی موفقیت و بهروزی